Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM)

Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Head of Department, Financial Accounting
 2. Executive Events
 3. Head of Department, Corporate Advisory
 4. Head of Department, Control and Compliance
 5. Head of Department, Business Continuity Management
 6. Senior Executive, Managed Network Services
 7. Executive – Sarawak State Office (Kuching, Sibu, Miri)
 8. Senior Director, Geospatial and Data Management
 9. Senior Executive, IT Service Management
 10. Executive, Industry Development
 11. Manager, Training Centre
 12. MCMC Internship Program (January 2022 Intake)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Negeri Selangor
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Info Penuh : Maklumat Jawatan Dan Borang

23 Shares
Copy link
Powered by Social Snap