Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad, Tarikh Tutup 09 Mac 2021 Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad, Tarikh Tutup 09 Mac 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Sime Darby Holdings Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Sime Darby Holdings Berhad, Tarikh Tutup 09 Mac 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Sime Darby Holdings Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Sime Darby Holdings Berhad ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Engineer, Service
 2. Tools Room Clerk
 3. Auto Bavaria Retail
 4. Account Assistant
 5. Executive, Group Corporate Assurance (IT)
 6. Sales Advisor – MINI (Ara Damansara)
 7. Sales Advisor – Pre-Owned Cars (Tebrau)
 8. Electrician
 9. Technician (Contract)
 10. Sales Specialist, Equipment Sales
 11. Executive, After Sales Marketing
 12. Engineer, Project
 13. Executive, Finance (Motors Division Head Office)
 14. Executive – Operation
 15. Executive, After Sales
 16. Officer, Customer Service
 17. Executive, Sales Administration
 18. Sales Advisor – Preowned Car

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 09 Mac 2021
 • Lokasi : Pelbagai Negeri
 • Sektor :  Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

107 Shares