Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Terkini Di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang. Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di... Jawatan Kosong Terkini Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Terkini Di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Berminat Dan Layak Boleh Mohon Sekarang.

Mereka yang mencari kerja kosong dan berminat bekerja di sektor kerajaan atau swasta yang berkelayakan adalah dipelawa memohon sekarang.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Awam Gred H11
 2. Pegawai Farmasi Gred Uf41
 3. Pembantu Operasi Gred N11
 4. Pengajar Jururawat Gred U41
 5. Penolong Akauntan Gred W29
 6. Pemandu Kenderaan Gred H11
 7. Juru X-Ray (Radioterapi) Gred U29
 8. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
 9. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
 10. Pembantu Kemahiran H19 (Mekanikal)
 11. Penolong Pegawai Perubatan Gred U29
 12. Juruteknologi Makmal Perubatan Gred U29
 13. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
 14. Pegawai Pemulihan Perubatan (Anggota) Gred U41

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh  Tutup  :   27 March 2023
 • Lokasi  Kerja   :   Rujuk Di Jawatan
 • Sektor  Kerja   :   Swasta/Kerajaan
 • Syarat  Lulus   :   Rujuk Di Jawatan
 • Status  Kerja    :   Tetap  / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram, Whatsapp dan Facebook , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan link mohon online di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

95 Shares