Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Public Bank Berhad, Pengambilan Segera Seluruh Negara Jawatan Kosong Public Bank Berhad, Pengambilan Segera Seluruh Negara
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Public Bank Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Public Bank Berhad, Pengambilan Segera Seluruh Negara

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Public Bank Berhad yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Public Bank Berhad ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Sales and Marketing Executives – Seluruh Negara
 2. Sales/Marketing / Retail Sales / Marketing/Business Dev
 3. Functional/Business Analyst (Contractual Employment)
 4. Credit Risk Modeler, Finance Division
 5. Deputy Manager, Share Investment Business Centre.
 6. IT Programmers/Developers (Contractual Employment)
 7. Management Trainees (Priority : Bagan Serai, Benta, Jerantut & Kuching)
 8. Unix Technical Support Analysts (Contractual Employment)
 9. Security Analyst (e-Security)
 10. Deputy Manager, Hire Purchase Financing
 11. Trainee Systems Support Analyst
 12. IT Compliance Analyst

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 02 April 2021
 • Lokasi : Seluruh Negara
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

215 Shares