Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) Jawatan Kosong Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (KEJORA) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEMBANTU KEMAHIRAN H19
 2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) GRED N19
 3. PENOLONG PEGAWAI RANCANGAN TANAH GRED G29
 4. PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G29
 5. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA JA29
 6. PENOLONG JURUTERA GRED JA29
 7. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
 8. PEGAWAI PERTANIAN GRED G41
 9. PEGAWAI TADBIR GRED N41

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 20 April 2021
 • Lokasi : Johor
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

376 Shares