Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran, Tarikh Tutup 03 Julai 2021 Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran, Tarikh Tutup 03 Julai 2021
Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran, Tarikh Tutup 03 Julai 2021

Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pertubuhan Kebangsaan Pekerja Berkemahiran ada seperti dibawah .

Join Telegram, Whatsapp Dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Technician Assistant

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 03 Julai 2021
  • Lokasi : Negeri Sembilan
  • Sektor : Swasta /Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[Maklumat Jawatan]

380 Shares