Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Perodua, Pelbagai Jawatan Mohon Online Sekarang Jawatan Kosong Perodua, Pelbagai Jawatan Mohon Online Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perodua yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja... Jawatan Kosong Perodua, Pelbagai Jawatan Mohon Online Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perodua yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Bagi  yang berminat untuk  membuat permohonan jawatan kosong di Perodua anda haruslah membuat pendaftaran terlebih dahulu di laman  Perodua Careers di SINI.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perodua ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Administration Assistant
 2. Customer Care Executive
 3. Body & Paint Executive
 4. Service Operation Executive
 5. Administration Assistant
 6. System Engineer
 7. Service Technician
 8. Operator Pengeluaran
 9. Engineer
 10. Technical Assistant

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 31 Mei 2021
 • Lokasi : Rujuk Iklan
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

247 Shares