Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya (PPJ), Tarikh Tutup Permohonan 30 April 2021 Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya (PPJ), Tarikh Tutup Permohonan 30 April 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Putrajaya (PPJ) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Perbadanan Putrajaya (PPJ), Tarikh Tutup Permohonan 30 April 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Putrajaya (PPJ) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perbadanan Putrajaya (PPJ) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Akauntan WA41
 2. Pegawai Penilaian W41
 3. Arkitek J41
 4. Jurutera J41
 5. Pegawai Kawalan Alam Sekitar C41
 6. Pegawai Pertanian G41
 7. Arkitek Landskap J41
 8. Pegawai Perancang Bandar dan Desa J41
 9. Pegawai Tadbir N41
 10. Penolong Akauntan W29
 11. Penolong Pegawai Penilaian W29
 12. Penolong Juruukur Bahan JA29
 13. Penolong Jurutera JA29
 14. Penolong Juruukur JA29
 15. Penolong Pegawai Kawalan Alam Sekitar C29
 16. Penolong Pegawai Seni Bina JA29
 17. Penolong Arkitek Landskap JA29
 18. Penolong Pegawai Pertanian G29
 19. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19
 20. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19
 21. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
 22. Pembantu Kesihatan Awam U19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 April 2021
 • Lokasi : Putrajaya
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

121 Shares