Jawatan Kosong

Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd, Pelbagai Kekosongan Jawatan Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd, Pelbagai Kekosongan Jawatan
Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd, Pelbagai Kekosongan Jawatan

Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong MEASAT Satellite Systems Sdn. Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Network Management Engineer (12 hours shift – Cyberjaya)
  2. Executive – Accounts Receivable (Cyberjaya)
  3. Engineer (Spectrum Management) – Fresh graduates are welcomed!
  4. Customer (Pre & Post Sales) Engineer [based in Cyerjaya]
  5. Senior Security Officer based in Cyberjaya – 12 hours shift

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
  • Lokasi : Selangor
  • Sektor : Swasta /Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

46 Shares