Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu, Pelbagai Kekosongan Jawatan Di Tawarkan Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu, Pelbagai Kekosongan Jawatan Di Tawarkan
Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari... Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu, Pelbagai Kekosongan Jawatan Di Tawarkan

Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Daerah Setiu ada seperti dibawah .

Join Telegram dan Whatsapp kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog  / Whatsapp Group kami  whatsapp.com/Jawatankosong

Senarai Jawatan Kosong :

  1. PENOLONG JURUTERA GRED JA29
  2. PENOLONG PEGAWAI TADBIR GRED N29
  3. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN GRED U29
  4. PENOLONG PEGAWAI PENILAIAN GRED W29
  5. PENOLONG PERANCANG BANDAR DAN DESA JA29

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
  • Lokasi : Terengganu
  • Sektor : Swasta /Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

0 Shares