Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Tarikh Tutup 14 Julai 2021 Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Tarikh Tutup 14 Julai 2021
Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Tarikh Tutup 14 Julai 2021

Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Bandaraya Melaka Bersejarah (MBMB) adalah seperti dibawah.

Join Telegram, Whatsapp Dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI UNDANG0UNDANG GRED L52
 2. AKAUNTAN GRED WA 41
 3. ARKITEK LANDSKAP GRED J41
 4. PEGAWAI PENGUATKUASA GRED KP41
 5. PEGAWAI TADBIR GRED N41
 6. PEGAWAI PENERANGAN GRED S41
 7. PEMBANTU PENGUATKUASA GRED KP19
 8. PEMBANTU TADBIR GRED N19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 14 Julai 2021
 • Lokasi :  Melaka
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

95 Shares