Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia, Tarikh Tutup 31 Mei 2021 Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia, Tarikh Tutup 31 Mei 2021
Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia, Tarikh Tutup 31 Mei 2021

Jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan Kosong Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI UNDANG-UNDANG
 2. PEGAWAI EHWAL EKONOMI
 3. PEGAWAI TADBIR
 4. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT (KONTRAK)
 5. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
 6. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK
 7. PENOLONG PEGAWAI EHWAL EKONOMI
 8. PENOLONG PEGAWAI TADBIR
 9. PENOLONG JURUTERA
 10. PEMBANTU EHWAL EKONOMI
 11. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI)
 12. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN
 13. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT
 14. PEMBANTU TADBIR KEWANGAN
 15. JURUTEKNIK KOMPUTER

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 31 Mei 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

65 Shares