Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB), Tarikh Tutup 17 Mei 2021 Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB), Tarikh Tutup 17 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB), Tarikh Tutup 17 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41 – Q53
 2. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41- F44
 3. PEGAWAI TADBIR N41 – N44
 4. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
 5. JURUFOTOGRAFI B29
 6. PENOLONG PEGAWAI PENYELIDIK Q29
 7. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
 8. PEMBANTU PENYELIDIK Q19
 9. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19
 10. PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT N19
 11. PEMANDU KENDERAAN H11
 12.  PEMBANTU AWAM H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 17 Mei 2021
 • Lokasi : Rujuk Iklan
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

119 Shares