Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Lembaga Air Kuching, Tarikh Tutup Permohonan 11 Mei 2021 Jawatan Kosong Lembaga Air Kuching, Tarikh Tutup Permohonan 11 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Air Kuching yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Lembaga Air Kuching, Tarikh Tutup Permohonan 11 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Air Kuching yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Lembaga Air Kuching ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

  1. PEGAWAI SAINS GRED C41
  2. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI GRED N19
  3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19
  4. PEMBANTU AWAM GRED H11

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 11 Mei 2021
  • Lokasi : Sarawak
  • Sektor : Swasta /Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

59 Shares