Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai Jawatan Terbaru Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai Jawatan Terbaru
Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai Jawatan Terbaru

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pengajar Gred U41 (Juruteknologi Makmal Perubatan)
 2. Pengajar Gred U41 (Juruteknologi Pergigian)
 3. Pengajar Gred U41 (Juru X-Ray)
 4. Pengajar Gred U41 (Jurupulih Perubatan Anggota)
 5. Pengajar Gred U41 (Jurupulih Perubatan Cara Kerja)
 6. Pengajar Gred U41 (Jururawat)
 7. Pengajar Gred U41 (Jururawat Pergigian)
 8. Pengajar Gred U41 (Penolong Pegawai Farmasi)
 9. Pengajar Gred U41 (Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran)
 10. Pengajar Gred U41 (Penolong Pegawai Perubatan)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 08 Jun 2021
 • Lokasi : Seluruh Negara
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

150 Shares