Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta, 110 Kekosongan Jawatan Kosong Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta, 110 Kekosongan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta, 110 Kekosongan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pembantu Penilaian W19
  • 110 Kekosongan

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 21 Mac2021
  • Lokasi : Putra Jaya
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Jangan lupa sertai channel Telegram kami di t.me/jwatankosongblog untuk info yang lebih pantas ke phone anda.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

57 Shares