Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Terkini Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Terkini
Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Terkini

Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. MANAGER- APPLICATION SUPPORT (EAM / GIS)
 2. EXECUTIVE – REPORTING (6 MONTHS CONTRACT MYSTEP – CORP.PLANNING)
 3. EXECUTIVE STRATEGIC PLANNING (6 MONTHS CONTRACT MYSTEP PROGRAMME)
 4. EXECUTIVE- INTERNAL AUDIT ( 6 MONTHS CONTRACT MYSTEP PROGRAMME)
 5. TECHNICIAN (SHAH ALAM)
 6. SUPERVISOR (KUALA LUMPUR)
 7. OPERATOR (KUALA LUMPUR)
 8. BUSINESS PLANNING MANAGER, DESLUDGING BUSINESS UNIT
 9. EXECUTIVE – INTEGRITY UNIT

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

44 Shares