Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Indah Water Konsortium Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Indah Water Konsortium Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Indah Water Konsortium Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Indah Water Konsortium Sdn. Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. EXECUTIVE – FIELD SERVICES (SUBANG JAYA)
 2. EXECUTIVE- QUALITY ASSURANCE
 3. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE – DEBT RECOVERY
 4. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE – CUSTOMER CARE
 5. EXECUTIVE – FIELD SERVICES (SKUDAI)
 6. EXECUTIVE – FIELD SERVICES (KLANG)
 7. FINANCE EXECUTIVE – FINANCIAL ACCOUNTING
 8. LAB TECHNICIAN (IPOH) – 6 MONTH CONTRACT
 9. EXECUTIVE – TREATMENT (SHAH ALAM)
 10. EXECUTIVE – FIELD SERVICES (KLUANG)
 11. SYSTEM SUPPORT EXECUTIVE
 12. HEALTH & SAFETY OFFICER
 13. LAB TECHNICIAN (JURU, IPOH, SELANGOR, MELAKA)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup :  Rujuk Iklan
 • Lokasi : Pelbagai Negeri
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

8 Shares