Jawatan Kosong

Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD , Pelbagai Jawatan Terkini Di Tawarkan Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD , Pelbagai Jawatan Terkini Di Tawarkan
Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD , Pelbagai Jawatan Terkini Di Tawarkan

Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong HTR ASIA SDN BHD adalah seperti dibawah.

Join Telegram, Whatsapp Dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Network Engineer
 2. Level 1 Applications Engineer
 3. Level 2 Applications Engineer
 4. Level 3 Applications Engineer
 5. Level 1 Infrastructure & Systems Engineer
 6. Level 2 Infrastructure & Systems Engineer
 7. Level 3 Infrastructure & Systems Engineer
 8. Level 3 SAP Engineer (S/4 HANA)
 9. ITSM Analyst
 10. ITSM Manager
 11. Project Coordinator
 12. Project Manager
 13. Head of Operations

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 30 July 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

87 Shares