Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM), Pelbagai Jawatan Jawatan Kosong Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM), Pelbagai Jawatan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM), Pelbagai Jawatan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI PENYELIDIK Q41 
 2. PEGAWAI PSIKOLOGI S41 
 3. PEGAWAI PEMBANGUNAN MASYARAKAT S41
 4. PEGAWAI FARMASI UF41
 5. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT FA29
 6. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP29 
 7. JURUPULIH PERUBATAN U29 
 8. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN U29 
 9. PEMBANTU KESELAMATAN KP19
 10. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 23 Mei 2021
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

38 Shares