Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan Jawatan Kosong Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd, Pelbagai Jawatan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Guardian Health And Beauty Sdn. Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Area Manager (Klang Valley)
 2. Clerk, Distribution Center
 3. Senior Executive (Shift Manager)
 4. Category Manager (Buyer) – Skincare
 5. Supervisor, Distribution Centre (Inventory Department)
 6. Warehouse Assistant
 7. Demand Planner
 8. Senior Financial Analyst
 9. Merchandising Executive based in Guardian Health & Beauty (HQ)
 10. Store Development Executive (contract)
 11. Clerk, Distribution Center
 12. Senior Executive (Inventory Department)
 13. Executive, Distribution Center(Picking Department)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 24 Mei 2021
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

257 Shares