Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd, Pelbagai Jawatan Animation Dan Visual Effect Di Tawarkan Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd, Pelbagai Jawatan Animation Dan Visual Effect Di Tawarkan
Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd, Pelbagai Jawatan Animation Dan Visual Effect Di Tawarkan

Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Fly Studio Sdn Bhd adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. 3D Animator – 5 Kekosongan
 2. 2D Animator – 2 Kekosongan
 3. Modeling Artist- 6 Kekosongan
 4. Rigging Artist – 3 Kekosongan
 5. cFX Artist – 10 Kekosongan
 6. eFX Artist – 10 Kekosongan
 7. Look-Dev Artist – 5 Kekosongan
 8. xGen Grooming Artist – 5 Kekosongan
 9. Pipeline Technical Artist – 5 Kekosongan
 10. Light and Comp Artist – 10 Kekosongan
 11. Compositor  – 15 Kekosongan
 12. VFX Compositor – 10 Kekosongan
 13. Matte Painting Artist 4 Kekosongan
 14. Coordinator – 2 Kekosongan
 15. 2D Background Artist – Kekosongan
 16. Project Coordinator – 2 Kekosongan
 17. Producer – 6 Kekosongan

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 4 Ogos 2021
 • Lokasi : Petaling Jaya
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan Di Bawah).

Anda perlu register akaun jobstreet.com.my dan juga myfuturejobs.gov.my terlebih dahulu dan lengkapkan profile anda sebelum apply jawatan kosong dari dua website penyedia jawatan ini.

Manakala bagi Jawatan di Sektor Kerajaan selalunya anda hanya perlu ikut arahan pada sesuatu Jawatan tersebut yang di iklankan sahaja.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

63 Shares