Jawatan Kosong

Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan
Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan

Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong EVO OPTOMETRY SDN BHD adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. SOCIAL MEDIA MARKETER
 2. OPTOMETRIST
 3. TELEMARKETING
 4. ACCOUNT ADMIN
 5. GRAPHIC DESIGNER CUM ADMIN
 6. SALES ASSISTANT
 7. DIGITAL MARKETER
 8. ADMIN ASSISTANT
 9. VIDEOGRAPHER CUM DESIGNER

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 18 Jul 2021
 • Lokasi : Melaka
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

62 Shares