Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM Jawatan Kosong Di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia UPNM ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Kebudayaan Gred B47
 2. Pegawai Psikologi Gred S41
 3. Pegawai Belia dan Sukan Gred S41
 4. Penolong Pemeriksa Kapal Terbang Gred A29
 5. Setiausaha Pejabat Gred N29
 6. Pengawal Keselamatan Gred KP11
 7. Pembantu Operasi Gred N11
 8. Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41 – MYSTEP
 9. Pegawai Tadbir Gred N41 – MYSTEP
 10. Pegawai Penyelidik Gred Q41 – MYSTEP
 11. Akauntan/ Pegawai Kewangan Gred WA41/ W41 – MYSTEP
 12. Penolong Jurutera Gred JA29 – MYSTEP
 13. Penolong Akauntan Gred W29 – MYSTEP
 14. Pembantu Tadbir (P/O) Gred N19 – MYSTEP
 15. Pembantu Keselamatan Gred KP19 – MYSTEP

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 28 Februari 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpur
 • Sektor : Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

80 Shares