Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Tarikh Tutup 20 Januari 2021 Jawatan Kosong Di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Tarikh Tutup 20 Januari 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM, Tarikh Tutup 20 Januari 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Kebangsaan Malaysia UKM ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  • Pembantu Penyelidik Q19

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 20 Januari 2021
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Kerajaan/Swasta
  • Kelulusan Minimum : Ijazah, Diploma, Sijil dan SPM
  • Status Pelantikan :Tetap/Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.

Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan / mohon online (Sila Rujuk Iklan).

Bagi permohonan online kali pertama, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

20 Shares