Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy) Jawatan Kosong Di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Technician (Operation Outstation- Sungai Asap)
 2. Technician (Breakdown Maintenance)
 3. Senior Executive (ICT Strategy and Planning)
 4. Security Personnel
 5. Power Plant Operator (Operation- Banting Power Station)
 6. Power Plant Operator (Operation-Long Banga)
 7. Sarawak Energy Internship Program 2021 (Intake April to July 2021)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Februari 2021 hingga Mac 2021
 • Lokasi : Sarawak
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

34 Shares