Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) Jawatan Kosong Di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM)

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI SAINS (KIMIA HAYAT) GRED C41
 2. PEGAWAI TADBIR GRED N41
 3. PEGAWAI FARMASI PROVISIONAL GRED UF41
 4. PENOLONG JURUTERA (MEKANIKAL) GRED JA29
 5. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN GRED U29
 6. JURU X-RAY (RADIOTERAPI) GRED U29
 7. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29
 8. PEMBANTU KEMAHIRAN (AWAM) GRED H19
 9. JURUTEKNIK PERUBATAN GRED U19
 10. PEMBANTU PERAWATAN KESIHATAN U11
 11. PENGAWAL KESELAMATAN GRED KP11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 25 Februari 2021
 • Lokasi : Kuala Lumpu
 • Sektor : Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

105 Shares