Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Politeknik Bagan Datuk,Tarikh Tutup 7 Februari 2021 Jawatan Kosong Di Politeknik Bagan Datuk,Tarikh Tutup 7 Februari 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Politeknik Bagan Datuk yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Di Politeknik Bagan Datuk,Tarikh Tutup 7 Februari 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Politeknik Bagan Datuk yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Politeknik Bagan Datuk ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  • Pembantu Tadbir (Pentadbiran)

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 7 February 2021
  • Lokasi : Perak
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.

Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

59 Shares