Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah Jawatan Kosong Di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perbadanan Perpustakaan Awam Negeri Kedah ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

  • PENGAWAS PERPUSTAKAAN

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 26 Januari 2021
  • Lokasi : Kedah
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.

Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima.

Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Sebarang keterangan lanjut, sila rujuk poster yang disediakan atau hubungi 04-7333592

44 Shares