Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd Jawatan Kosong Di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.... Jawatan Kosong Di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perbadanan Bekalan Air Pulau Pinang Sdn Bhd ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. IT SUPPORT OFFICER (INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT)
 2. SENIOR IT SUPPORT OFFICER (INFORMATION TECHNOLOGY DEPARTMENT)
 3. SENIOR ENGINEER (PRODUCTION DEPARTMENT)
 4. TECHNICIAN (OPERATIONS DEPARTMENT – NON REVENUE WATER (NRW) SECTION)
 5. TECHNICIAN (OPERATIONS DEPARTMENT-DISTRIBUTION SECTION)
 6. TECHNICIAN (OPERATIONS DEPARTMENT)
 7. CLERK (HUMAN RESOURCE DIVISION)
 8. SENIOR CHARGEMAN (FACILITIES DEPARTMENT)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 01 MAC 2021
 • Lokasi : Penang
 • Sektor : Kerajaan/Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan.Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik maklumat dan permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Permohonan

35 Shares