Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Dabong (MDD), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Dabong (MDD), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong Majlis Daerah Dabong (MDD), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Bagi yang sedang mencari... Jawatan Kosong Terkini Majlis Daerah Dabong (MDD), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Majlis Daerah Dabong (MDD), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Daerah Dabong (MDD) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Penghantar Notis Gred N3
  2. Pembantu Penilaian Gred W17
  3. Pembantu Tadbir (P/Operasi) Gred N17
  4. Pembantu Kesihatan Awam Gred U17
  5. Dan Lain-Lain Jawatan Lagi …

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  : 05 Januari 2023
  • Lokasi  : Negeri Kelantan
  • Sektor  : Swasta/Kerajaan
  • Syarat  : Rujuk Jawatan
  • Status  : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

0 Shares