Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA), Mohon Sekarang Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA), Mohon Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk... Jawatan Kosong Di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Lembaga Kemajuan Wilayah Pulau Pinang (PERDA) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. PEGAWAI TADBIR/PENSYARAH (FIZIK) N41
 2. PEGAWAI TADBIR/PENSYARAH (MANDARIN) N41
 3. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
 4. PENOLONG PEGAWAI LATIHAN VOKASIONAL (ELEKTRIK) DV29
 5. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19
 6. PEMANDU KENDERAAN (BAS) H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 05 April 202
 • Lokasi : Pulau Pinang
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

43 Shares