Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd Jawatan Kosong Di Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Di Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Perbadanan Kemajuan Pertanian Selangor (PKPS) ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : Terbuka 2021
  • Lokasi : Kuala Lumpur dan Selangor
  • Sektor : Swasta
  • Kelulusan Minimum : Ijazah, Diploma/STPM
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

326 Shares