Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Di Astro Malaysia, Apply Online Sekarang Jawatan Kosong Di Astro Malaysia, Apply Online Sekarang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Astro Malaysia yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja... Jawatan Kosong Di Astro Malaysia, Apply Online Sekarang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Astro Malaysia yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Astro Malaysia ada seperti dibawah :-

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Head of Sales (Nu Ideaktiv)
 2. Senior Associate, Director/Producer (Indian Channel)
 3. OTT Ad Operation Executive
 4. Assistant OTT Programmatic Sales Manager
 5. Broadband Business Development Manager
 6. Business Development Manager
 7. Social Media Executive (Indian Customer Business)
 8. Associate, Regulatory and Industry Affairs (IP Protection)
 9. Senior Business Analyst
 10. Senior Associate, Full Stack Developer
 11. Customer Sales Advisor (Telemarketing)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Februari 2021 hingga Mac 2021
 • Lokasi : Pelbagai Negeri
 • Sektor : Swasta
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

70 Shares