Jawatan Kosong

Jawatan Kosong CTOS Data Systems Sdn Bhd, Tarikh Tutup Permohonan 19 Mei 2021 Jawatan Kosong CTOS Data Systems Sdn Bhd, Tarikh Tutup Permohonan 19 Mei 2021
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di CTOS Data Systems Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong CTOS Data Systems Sdn Bhd, Tarikh Tutup Permohonan 19 Mei 2021

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di CTOS Data Systems Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di CTOS Data Systems Sdn Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Sales & Business Development Officer (Sarawak)
 2. Sales & Business Development Officer ( Sabah )
 3. Product Manager
 4. Management Trainee
 5. Sales & Business Development Officer (Seremban)
 6. System Analyst
 7. Sales & Business Development Officer (Johor Bharu )
 8. Data Integration Analyst
 9. Sales & Business Development Officer (Ipoh)
 10. Sales & Business Development Officer (Kuala Lumpur )
 11. Internship for Marketing
 12. Client Relations
 13. Sales & Business Development Officer (Sarawak)
 14. Sales & Business Development Officer (Puchong)
 15. Sales & Business Development Officer (Klang)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 19 Mei 2021
 • Lokasi : Putrajaya
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

79 Shares