Jawatan Kosong

Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd, Tarikh Tutup 04 Jun – 04 Julai 2021 Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd, Tarikh Tutup 04 Jun – 04 Julai 2021
Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd, Tarikh Tutup 04 Jun – 04 Julai 2021

Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong CJ Century Logistics Sdn Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Transport Coordinator (Port Klang)
 2. Supervisor M&E (Port Klang)
 3. Declaration Executive – Sea Freight (Port Klang)
 4. Quality Document Control – Clerk (Port Klang)
 5. Technician
 6. Warehouse Clerk (Port Klang)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 04 Jun – 04 Julai 2021
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

[ Maklumat Jawatan ]

97 Shares