Jawatan Kosong

Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Pelbagai Kekosongan Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Pelbagai Kekosongan
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di City-Link Express (M) Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Pelbagai Kekosongan

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di City-Link Express (M) Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di City-Link Express (M) Sdn Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE (PERAK)
 2. SOFTWARE DEVELOPER (BANDAR SAUJANA PUTRA)
 3. XAMARIN MOBILE DEVELOPER (BANDAR SAUJANA PUTRA)
 4. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE (SRI DAMANSARA)
 5. INTERNATIONAL SALES MANAGER (Based in Shah Alam)
 6. BRANCH IN CHARGE (RAWANG)
 7. INTERNSHIP FOR BUSINESS MANAGEMENT
 8. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE (KEMAMAN)
 9. BUSINESS DEVELOPMENT EXECUTIVE (KOTA BHARU/PASIR MAS)
 10. BRANCH IN CHARGE (KELANTAN)
 11. HEAD OF INVESTIGATIONS (based at Bandar Saujana Putra)
 12. TELEMARKETER
 13. HR ASSISTANT
 14. BRANCH IN CHARGE (TERENGGANU)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Seluruh Negara
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

14 Shares