Jawatan Kosong

Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Berminat Mohon Online Sekrang Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Berminat Mohon Online Sekrang
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di City-Link Express (M) Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong City-Link Express (M) Sdn Bhd, Berminat Mohon Online Sekrang

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di City-Link Express (M) Sdn Bhd yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di City-Link Express (M) Sdn Bhd ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. HR ASSISTANT
 2. SOFTWARE DEVELOPER (BANDAR SAUJANA PUTRA)
 3. XAMARIN MOBILE DEVELOPER (BANDAR SAUJANA PUTRA)
 4. Claims Officer
 5. HR ASSISTANT
 6. Regional QC Officer
 7. REGIONAL MANAGER (Melaka Region)
 8. INTERNSHIP (BASED IN BANDAR SAUJANA PUTRA)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Selangor
 • Sektor : Swasta 
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

38 Shares