Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan
Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad, Pelbagai Jawatan Di Tawarkan

Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Bank Islam Malaysia Berhad adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Young Leaders Programme (YLP) 2021
 2. Assistant Manager, Corporate Recovery
 3. IOS Developer
 4. Direct Sales Support Supervisor
 5. Direct Sales Supervisor
 6. Wealth Consultant (Branches Nationwide)
 7. Temporary Officer – Customer Service Officer (Langkawi Branch)
 8. Administration
 9. Card Operations Officer
 10. Customer Care Agent
 11. Account Operations
 12. Credit Analyst
 13. Post Credit Reviewer
 14. Pelbagai Jawatan Lain

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Pelbagai Negeri
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia yang memenuhi syarat kelayakan yang telah ditetapkan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, Maklumat penuh peribadi, Gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti Salinan Kad pengenalan dan Sijil Akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut (Sila Rujuk Maklumat Jawatan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

[ Maklumat Jawatan ]

142 Shares