Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ), Tarikh Tutup 30 Jun 2021 Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ), Tarikh Tutup 30 Jun 2021
Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ), Tarikh Tutup 30 Jun 2021

Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Badan Kawal Selia Air Johor (BAKAJ) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Jurutera Awam

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 30 Jun 2021
  • Lokasi : Pelbagai Negeri
  • Sektor : Kerajaan
  • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
  • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat Jawatan di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

 

[ Maklumat Jawatan ]

173 Shares