Jawatan Kosong

Iklan Peluang Kerjaya Dalam Perkhidmatan Awam Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) Iklan Peluang Kerjaya Dalam Perkhidmatan Awam Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Iklan Peluang Kerjaya Dalam Perkhidmatan Awam Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Pegawai Perubatan Gred UD43
  2. Pegawai Pergigian Gred UG41
  3. Pegawai Farmasi Gred UF41

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh  Tutup  : 21 Januari 2023
  • Lokasi  Kerja   : Seluruh Negara
  • Sektor  Kerja   : Swasta/Kerajaan
  • Syarat  Lulus   : Rujuk Jawatan
  • Status  Kerja    : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Permohonan hendaklah sampai sebelum/pada tarikh tutup yang ditetapkan dan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan dalam iklan (Rujuk Jawatan).

Dapatkan jawatan kosong terkini di channel Telegram dan Whatsapp , Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Hanya calon yang di senarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga. Sila rujuk maklumat penuh jawatan dan permohonan di bawah .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala masaalah dan salah faham yang timbul adalah bukan tanggungjawab kami.

67 Shares