Jawatan Kosong

Cara-Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di Jobstreet Cara-Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di Jobstreet
Bagi anda yang sedang mencari pekerjaan di laman Jobstreet tetapi masih tidak tahu apa persediaan yang perlu dibuat sebelum memohon perkerjaan? Jawapanyan adalah seperti... Cara-Cara Membuat Permohonan Jawatan Kosong Di Jobstreet

Bagi anda yang sedang mencari pekerjaan di laman Jobstreet tetapi masih tidak tahu apa persediaan yang perlu dibuat sebelum memohon perkerjaan? Jawapanyan adalah seperti dibawah.

Bagi mereka yang sedang mencari-cari jawatan kosong, anda digalakkan untuk mengisi permohonan jawatan yang ditawarkan di laman sesawang Jobstret.

Kebanyakan jawatan kosong di Malaysia majikan mengiklankan jawatan kosong mereka di laman penyediaan pekerjaan Jobstreet ini.

Untuk anda yang pertama kali memohon jawatan kosong di Jobstret, Anda hendaklah membuat pendaftaran maklumat diri anda dahulu.

Cara-Cara Daftar Akaun Jobstret :

Berikut adalah langkah-langkah untuk anda membuat perdaftaran dan memohon jawatan kosong yang ditawarkan secara online di Jobstreet.

Selamat menonton dan terima kasih kepada Ali Gajet Channel yang membuat video tutorial lengkap cara-cara untuk mendaftar sebagai pengguna lama Jobstreet ini.

4.3K Shares