Jawatan Kosong

31,880 Jawatan Kosong Ditawarkan Bulan Mei 2021 , Pengambilan Seluruh Negara 31,880 Jawatan Kosong Ditawarkan Bulan Mei 2021 , Pengambilan Seluruh Negara
Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... 31,880 Jawatan Kosong Ditawarkan Bulan Mei 2021 , Pengambilan Seluruh Negara

Jawatan Kosong terbaru kali ini ditawarkan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi jawatan di sektor Kerajaan dan Swasta di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) ada seperti dibawah .

Join Telegram kami untuk info yang lagi pantas t.me/jwatankosongblog

Senarai Jawatan Kosong :

 1. OPERATOR
 2. KERANI
 3. PROMOTER
 4. EKSEKUTIF
 5. PEMBANTU TADBIR
 6. PEMANDU KENDERAAN
 7. JURUTERA
 8. GURU TASKA/ TADIKA
 9. AKAUNTAN
 10. PEMBANTU SUMBER MANUSIA
 11. JURURWANG
 12. PELAYAN
 13. PEMBANTU AKAUN
 14. PACKER
 15. JURUTEKNIK
 16. PEREKA GRAFIK
 17. PENGURUS
 18. QC INSPECTOR
 19. PENYELIA
 20. PENGAWAL KESELAMATAN, DAN BANYAK LAGI (SEMAK DI PAUTAN DIBAWAH)

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Seluruh Negeri
 • Sektor : Swasta /Kerajaan
 • Kelulusan Minimum : Rujuk Iklan
 • Status Pelantikan :Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Permohonan dibuka kepada seluruh rakyat Malaysia. Pemohon dimestikan memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di iklan. Permohonan hendaklah disertakan dengan Resume / CV, maklumat penuh peribadi, gambar serta dokumen-dokumen yang diperlukan seperti salinan kad pengenalan dan sijil akademik.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di iklan jawatan kosong tersebut masing-masing (Sila Rujuk Iklan).

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Klik Maklumat dan Cara Permohonan di bawah untuk senarai lengkap jawatan.

Maklumat Jawatan & Cara Permohonan

97 Shares