Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran SPP, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Permohonan Terbuka Jawatan Kosong Di Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran SPP 2022

Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran SPP, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran SPP adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Penyelia Asrama Gred N19
 2. Pembantu Makmal Gred C19
 3. Pembantu Operasi Gred N11
 4. Pemandu Kenderaan Gred H11
 5. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19
 6. Pembantu Pengurusan Murid Gred N19
 7. Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi DH41
 8. Pegawai Pendidikan Pengajian Tinggi DH29
 9. Pembantu Tadbir (P/Operasi) Gred N19
 10. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Terbuka 2022
 • Lokasi : Seluruh Malaysia
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk maklumat jawatan dan panduan  cara memohon melalui laman MySPP di bawah untuk info jawatan yang lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Dapatkan Jawatan Kosong Terkini Di Channel Telegram, Join Sekarang kami akan update terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang atau sedang mencari pekerjaan .

Penafian: Untuk pengetahuan, Semua iklan jawatan kosong ini hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti maklumat tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami. Sekian terima kasih.

3.4K Shares