Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Bagi mereka yang... Jawatan Kosong Terkini Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan, Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Bagi mereka yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Sembilan adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Penolong Pegawai Pertanian Gred G29
  • 17 Kekosongan
  • 25 Simpanan

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tutup  : 6 Oktober 2022
  • Lokasi : Negeri Sembilan
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Syarat : Rujuk Jawatan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang di bawah untuk info jawatan yang lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Pelbagai jawatan kosong  terkini di Group Telegram Dan Whatsapp kami , Join Sekarang kami akan update  terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang atau sedang mencari pekerjaan .

Penafian: Semua iklan jawatan kosong ini hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami.

3.4K Shares