Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA), Mohon Sekarang

Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) adalah seperti dibawah.

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai Penerangan Gred S41
 2. Jurutera Gred J41
 3. Setiausaha Pejabat Gred N29
 4. Pembantu Tadbir (Kewangan) Gred W19
 5. Pembantu Kemahiran Gred H19
 6. Pembantu Laut Gred A19
 7. Pengawal Keselamatan Gred KP11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 14 Sep 2022
 • Lokasi : Negeri Kedah
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut.

Sila rujuk Maklumat Jawatan Dan Borang di bawah untuk info jawatan yang lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Beratus-ratus lagi Jawatan Kosong di Group Telegram Dan Whatsapp kami , Join Sekarang kami akan update  terus ke Phone anda.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil untuk temuduga.  Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang atau sedang mencari pekerjaan .

Penafian: Untuk pengetahuan, Semua iklan jawatan kosong ini hanya sah pada tarikh yang dipaparkan sahaja. Sila rujuk artikel ini dengan betul dan teliti maklumat tarikh post ini dibuat. Segala kerumitan, masalah dan salah faham yang timbul melibatkan tarikh iklan kekosongan jawatan ini adalah bukan tanggungjawab kami. Sekian terima kasih.

3.4K Shares