Jawatan Kosong

Sektor Kerajaan & Swasta 2020-2021

Jawatan Kosong KYP Education Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang sedang... Jawatan Kosong Terkini KYP Education Sdn. Bhd, Pelbagai Kekosongan ( Update )

Jawatan Kosong KYP Education Sdn. Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong KYP Education Sdn. Bhd adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pembantu Tadbir (Tadika Ucyp)
 2. Executive (Video Editor)
 3. Pensyarah (Pusat Pembangunan Tamadun Masyarakat Asli)
 4. Programmer
 5. Executive (Marketers)
 6. Assistant Manager (Public Relation)
 7. Kaunselor
 8. Pensyarah Grafik
 9. Housekeeping
 10. Executive Marketing

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 20 October 2021
 • Lokasi : Kuantan, Pahang
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Maklumat Jawatan Dan Borang

Penafian: Website Jwatankosong.com ini hanya menyiar ulang jawatan Kosong sahaja dan hanya membantu untuk menyebarkan maklumat jawatan kosong baru bagi untuk memudahkan orang ramai mencari pekerjaan. Website ini juga hanya memberi maklumat sahaja, Manakala bagi permohonan kami akan bawa kepada website rasmi yang ditetapkan.
Copy link
Powered by Social Snap