Jawatan Kosong

Sektor Kerajaan & Swasta 2020-2021

Jawatan Kosong Golden Screen Cinemas Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Terkini Golden Screen Cinemas Sdn Bhd, Pelbagai Kekosongan ( Update )

Jawatan Kosong Golden Screen Cinemas Sdn Bhd, Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Golden Screen Cinemas Sdn Bhd adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Assistant Manager, IT Security
 2. Assistant Product Manager
 3. Senior Executive, MIS
 4. Digital Marketing Intern
 5. Finance Manager
 6. Trainee Cinema Assistant Manager
 7. Executive/Senior Executive, Finance
 8. Executive, Project
 9. Account Assistant (AR)
 10. Assistant Manager, Quantity Surveyor
 11. ( Aurum Theatre, The Gardens Mall )
 12. ( GSC Mid Valley Southkey JB )
 13. Cinema Crew / Crew Leader ( Ipoh Parade )

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : Rujuk Iklan
 • Lokasi : Pelbagai Tempat
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap jawatan dan borang permohonan.

Maklumat Jawatan Dan Borang

Penafian: Website Jwatankosong.com ini hanya menyiar ulang jawatan Kosong sahaja dan hanya membantu untuk menyebarkan maklumat jawatan kosong baru bagi untuk memudahkan orang ramai mencari pekerjaan. Website ini juga hanya memberi maklumat sahaja, Manakala bagi permohonan kami akan bawa kepada website rasmi yang ditetapkan.
Copy link
Powered by Social Snap