Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa... Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP)

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan (MPLBP) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

 1. Pegawai PerancangBandar Dan Desa J41
 2. Pegawai Tadbir N41
 3. Penolong Akauntan W29
 4. Penolong PegawaiPerancang Bandar Dan Desa JA29
 5. Penolong Pegawai Penilaian W29
 6. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran U29
 7. Penolong Jurutera JA29
 8. Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29
 9. Pembantu Kemahiran H19
 10. Pemandu Kenderaan H11

Maklumat Jawatan Kosong :

 • Tarikh Tutup : 22 Januari 2022
 • Lokasi : Negeri Kedah
 • Sektor : Swasta / Kerajaan
 • Kelulusan  : Rujuk Iklan
 • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Lain-Lain Jawatan Kosong :

Jom sama-sama kita bantu kita dengan hanya share jawatan kosong ini kepada kawan-kawan yang sedang mencari pekerjaan. Semoga bermanfaat kepada semua.

Join Telegram Kami Untuk Update Lagi Pantas Terus Ke Phone anda :

Info Penuh : Maklumat Jawatan Dan Borang

40 Shares
Copy link
Powered by Social Snap