Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Jawatan Kosong Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan. Untuk sesiapa yang... Jawatan Kosong Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP), Tarikh Tutup 30 November 2021

Jawatan Kosong Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP), Pelbagai kekosongan jawatan yang mana perlu diisi dengan kadar segera sebelum tarikh tutup permohonan.

Untuk sesiapa yang sedang mencari kerja kosong dan berminat untuk bekerja di sektor Kerajaan dan swasta yang berkelayakan adalah dipelawa untuk memohon sekarang juga supaya tidak melepaskan peluang ini.

Borang permohonan dan maklumat penuh bagi Jawatan Kosong Dewan Bahasa Dan Pustaka (DBP) adalah seperti dibawah.

Join Telegram & Whatsapp dan Facebook kami untuk update lagi pantas terus ke Phone anda :

Senarai Jawatan Kosong :

  1. Penolong Pegawai Tadbir N29
  2. Penolong Akauntan W29
  3. Pembantu Tadbir (P/O) N19
  4. Pembantu Tadbir (Kewangan) W19

Maklumat Jawatan Kosong :

  • Tarikh Tutup : 30 November 2021
  • Lokasi : Kuala Lumpur
  • Sektor : Swasta / Kerajaan
  • Kelulusan  : Rujuk Iklan
  • Status : Tetap / Kontrak

Cara Memohon Jawatan :

Untuk memohon, Langkah pertama ialah anda perlu daftar masuk (Login) atau jika anda masih belum mendaftar sebagai pencari kerja, Sila daftar  terlebih dahulu di website penyedia jawatan tersebut. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang  di bawah untuk info lengkap.

Permohonan hendaklah sampai kepada pihak mereka sebelum/pada tarikh tutup. Selepas dari tarikh tersebut permohonan anda tidak akan diterima. Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang dinyatakan di dalam iklan jawatan kosong tersebut.

Jawatan Kosong Lain ( Klik Lihat ) :

Selamat mencuba semua dan hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dipanggil temuduga. Sila rujuk maklumat jawatan dan borang di bawah untuk senarai lengkap.

Info Penuh: Maklumat Jawatan Dan Borang

330 Shares
Copy link
Powered by Social Snap